Menu

Nieuw! Autoverhuur autohopper!

Middels dit nieuwsbericht willen wij u op de hoogte brengen van een nieuwe activiteit binnen ons bedrijf. Wij merkten dat er bij onze klanten steeds meer behoefte was om voor een korte of langere periode een personenauto of verhuisbus te huren. Wij zijn gaan kijken hoe wij als Carprof Autototaal Ede dit op een professionele manier konden gaan invullen. Professionaliteit was voor ons wel de voorwaarde om dit te gaan opzetten.

Wij hebben ons begin juli van dit jaar aangesloten bij Autohopper Autoverhuur. Autohopper is een landelijke verhuurformule met meer dan 120 vestigingen in Nederland. Door ons bij Autohopper aan te sluiten kunnen wij onze klanten op een professionele manier verhuur en shortlease aanbieden met uitsluitend nieuwe auto’s.

U kunt nu bij ons als particuliere of zakelijke klant terecht voor het huren van een compacte auto, ruime stationwagen en zelfs ruime bestelbussen (ook verhuisbussen met laadlift). En dit tegen uiterst scherpe tarieven en gunstige voorwaarden.

Er zijn legio redenen om een auto op maat te huren, denk hierbij aan:

  • Een dagje uit met het gezien of familiebezoek
  • Een verhuizing of het ophalen van goederen (marktplaats / Ikea etc)
  • Inzet tijdelijk vervangend vervoer bij reparatie of schade aan het eigen voertuig
  • Tijdelijk of nieuw personeel die een auto nodig heeft, (zakelijk)
  • Projectmatige inzet,

Ons wagenpark zal in de komende tijd verder uitgebreid worden met diverse personenauto’s en bestelbussen. Heeft u vragen over onze nieuwe verhuuractiviteiten? Neem dan gerust even contact met ons op en bel 0318-437379, of mail naar autohopper@autototaalede.nl

Of kijk op onze website!