Menu

Airco onderhoud

Airco-specialisten
Warm of koud, het is prettig om te weten of uw airco nog goed functioneert. Bij CarProf AutoTotaal kunt u nu uw airco gratis laten controleren!

Airconditioning in de auto biedt u ieder seizoen comfort en veiligheid. Een aangename temperatuur in de zomer zorgt immers voor een beter concentratievermogen. En de airco voorkomt in de winter dat de ruiten beslaan. Het is dus van belang om uw airco optimaal werkende te houden. Regelmatige controle is daarom noodzakelijk. Daarnaast voorkomt het onnodige schade aan uw auto. CarProf AutoTotaal heeft een speciaal onderhoudsprogramma voor airco’s, uitgevoerd door onze Airco-specialisten.

Niet alleen voor de zomermaanden, maar ook in de winterperiode is het heerlijk de airco weer aan te kunnen zetten. Zeker met een lange rit. Dan wilt u dat deze het weer goed doet en geen muffe lucht blaast. Wij zorgen voor een compleet onderhoud aan de airco tot aan het afvullen toe. Dan kunt u met een lekkere temperatuur in de auto de warme zomermaanden in of zonder beslagen ramen de winter door.

Naast dat wij airco vullen voor personenauto’s en bestelauto’s doen wij dit ook voor campers. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vullen van het nieuwe airco gas R 134 YF. Laat uw airco dan ook nakijken door een specialist!

Afspraak maken