Menu

Airco onderhoud

Warm of koud, het is prettig om te weten of uw airco nog goed functioneert. Het is namelijk niet alleen in de zomermaanden, maar ook in de winterperiode heerlijk om de airco aan te kunnen zetten. Zeker met een lange rit. Dan wilt u dat de airco het weer goed doet en geen muffe lucht blaast.

Wij zorgen voor een compleet onderhoud aan de airco tot aan het afvullen toe. Dan kunt u met een lekkere temperatuur in de auto de warme zomermaanden in of zonder beslagen ramen de winter door. Bij CarProf AutoTotaal kunt u nu uw airco gratis laten controleren!

Airco onderhoud in de zomer én winter

Airconditioning in de auto biedt u ieder seizoen comfort en veiligheid. Een aangename temperatuur in de zomer zorgt immers voor een beter concentratievermogen. En de airco voorkomt in de winter dat de ruiten beslaan. Het is dus van belang om uw airco optimaal werkende te houden. Regelmatige controle is daarom noodzakelijk. Daarnaast voorkomt het onnodige schade aan uw auto. CarProf AutoTotaal heeft een speciaal onderhoudsprogramma voor airco’s, uitgevoerd door onze Airco-specialisten.

Airco onderhoud voor campers

Naast dat wij airco vullen voor personenauto’s en bestelauto’s doen wij dit ook voor campers. Ook zijn wij gespecialiseerd in het vullen van het nieuwe airco gas R 134 YF. Laat uw airco dan ook nakijken door een specialist!

Afspraak maken

Samenvatting
Airco onderhoud
Service Type
Airco onderhoud
Provider Name
CarProf AutoTotaal Ede,
Frankeneng 63, 6716 AA,Ede, Telephone No.0318-437379
Area
Ede
Beschrijving
Op welke manier gaat mijn airco zo lang mogelijk mee? Laat uw airco nooit een langere periode ongebruikt. Als vloeistoffen in het systeem stilstaan, is er meer kans op de ontwikkeling van alg of schimmel. En dit zorgt voor nare geurtjes als u uw airco na een periode weer gaat gebruiken. Laat een airco altijd aanstaan om dit te voorkomen. Mijn airco wordt niet koud. Wat moet ik doen? Kom gerust naar onze autogarage in Ede. Wij testen uw airco en zorgen ervoor dat uw airco weer naar behoren werkt. Mijn airco stinkt. Wat moet ik doen? Kom gerust naar onze autogarage in Ede. Wij maken gebruik van een zeer goed reinigingsmiddel wat uw aircosysteem intensief reinigt en er voor zorgt dat uw airco geen nare luchtjes meer achterlaat. Waarom moet ik mijn airco onderhouden? Airconditioning in de auto biedt u ieder seizoen comfort en veiligheid. Een aangename temperatuur in de zomer zorgt immers voor een beter concentratievermogen. En de airco voorkomt in de winter dat de ruiten beslaan. Het is dus van belang om uw airco optimaal werkende te houden. Hoe vaak moet ik naar de autogarage voor airco onderhoud? Een aircosysteem heeft iedere twee jaar onderhoud nodig. Wat kost airco onderhoud? Airco onderhoud kost € 99,- inclusief BTW. Wat doen jullie bij airco onderhoud? Bij airco onderhoud vervangen we de olie in de aircopomp en het koudemiddel wat onder hoge druk in uw aircosysteem zit. Hoe maak ik een afspraak voor airco onderhoud? Ga naar onze website: https://autototaalede.nl/afspraak-maken/ of bel ons: 0318 - 437 379.