Menu

Ons werkgebied: betrouwbaar autobedrijf voor Ede en omgeving!

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare garage voor onderhoud, reparatie, schadeherstel, het huren van een auto of bus of een apk-keuring, u bent bij ons aan het juiste adres! Onze garage is gevestigd in Ede, midden in ons werkgebied. Ook klanten uit de omgeving zien wij graag verschijnen, van Bennekom tot De Klomp, Ederveen tot Wageningen, Veenendaal en meer!

Onderhoud en reparatie van uw auto of camper

Wij voeren met passie het onderhoud aan uw (bedrijfs)auto of camper uit. De monteurs van ons autobedrijf hebben jarenlange ervaring en kennis. Wij zijn hierdoor in staat alle merken te onderhouden of te repareren. Goed onderhoud verhoogt de betrouwbaarheid van uw voertuig. Wij bieden grote en kleine beurten en apk-keuringen aan, ook voor leaseauto’s. Wij bieden u de mogelijkheid om een service abonnement af te sluiten. Voor een scherpe prijs bent u verzekerd van onderhoud, vervangend vervoer tijdens reparaties en pechhulp in Europa.

Veilig op pad

Goede banden zijn noodzakelijk voor veiligheid op de weg. U kunt bij ons terecht voor controle van banden, versleten banden vervangen of een bandenwissel in het voor- of najaar. Tevens kunt u banden in onze speciale bandenopslag laten stallen, zodat ze goed geconditioneerd bewaard worden.

Een waarschuwingslampje in de auto is vaak een reden om naar een autobedrijf te gaan. Wij kunnen een storingsdiagnose voor u stellen en de storing verhelpen. Zo bent u snel weer veilig op weg. Ook voor schadeherstel staan onze professionals klaar. Wij kijken samen met u naar de gewenste oplossing. Zo houden we samen de kosten van de schade zo beperkt mogelijk!

Contact opnemen met CarProf AutoTotaal Ede

Wilt u een afspraak maken bij onze garage in Ede of heeft u vragen over onderhoud, reparaties, ons werkgebied of iets anders? U kan ons bereiken door te bellen, het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Online een afspraak maken is ook mogelijk! Vul hiervoor het afsprakenformulier op de website in.

Omdat wij een BOVAG gecertificeerd autobedrijf zijn, kunt u bij ons altijd rekenen op uitstekende service. Twijfel niet, kies voor de kwaliteit van CarProf AutoTotaal Ede!