Menu

Kleine of grote beurt

AutoTotaal: de CarProf garage van Ede voor alle merken

Wist u dat goed onderhoud van uw auto of camper echt noodzakelijk is? Goed onderhoud verhoogt namelijk de bruikbaarheid en betrouwbaarheid van uw voertuig. Daarnaast verhoogt het de veiligheid van uw voertuig en daarmee die van u. Uiteindelijk verlaagt goed onderhoud de gebruikerskosten. Bij CarProf AutoTotaal kunnen we u, ongeacht het merk van uw voertuig, helpen met het onderhoud. Ook voor de APK keuring bent u aan het juiste adres. Een APK kost € 29,- voor benzine- en gasauto’s en i.v.m. de roetmeting kosten de diesels € 10,- meer.

Waarom CarProf AutoTotaal Ede? 

De onderhoudskosten bij CarProf AutoTotaal Ede zijn lager dan u denkt! Daarnaast bieden we de volgende voordelen: 

Gratis 1 jaar pechhulp bij een onderhoudsbeurt
  • 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparatie
  • A-merk onderdelen en kwaliteit
  • Duidelijkheid vooraf, zodat u precies weet waar u aan toe bent
  • Ook onderhoud van lease auto’s

Wij staan graag met onze service voor u klaar. U krijgt nu zelfs 1 jaar gratis pechhulp bij een onderhoudsbeurt! 

Afspraak maken

Hoe vaak moet ik een kleine beurt laten uitvoeren?

Gebruikelijk heeft uw auto onderhoud nodig om de 15.000 kilometer of ieder jaar. Afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Er wordt dan jaarlijks gewisseld tussen een grote of kleine beurt. Echter bij jongere auto`s wijken de onderhoudsintervallen hier weleens van af.

Wat kost een kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt hangen af van het merk en model auto.

Hoe vaak moet ik een grote beurt laten uitvoeren?

Gebruikelijk heeft uw auto onderhoud nodig om de 15.000 kilometer of ieder jaar. Afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Er wordt dan jaarlijks gewisseld tussen een grote of kleine beurt. Echter bij jongere auto`s wijken de onderhoudsintervallen hier weleens van af.

Wat kost een grote beurt?

De kosten van een grote beurt hangen af van het merk en model auto.

Wat is het verschil tussen een kleine en grote beurt?

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de motorolie ververst, het oliefilter vervangen en de vloeistoffen en bandenspanning weer op peil gebracht. Verder wordt uw auto technisch nagekeken. Bij een grote beurt worden extra alle filters in uw auto vervangen, zoals het brandstoffilter, luchtfilter en interieurfilter. Bij een benzineauto ook de bougies. Verder reinigen we ook de remmen van uw auto.

Hoe maak ik een afspraak voor een kleine of grote beurt?

Ga naar onze website: https://autototaalede.nl/afspraak-maken/ of bel ons: 0318 – 437 379.

Samenvatting
Kleine of grote onderhoudsbeurt
Service Type
Kleine of grote onderhoudsbeurt
Provider Name
CarProf AutoTotaal Ede,
Frankeneng 63, 6716 AA,Ede, Telephone No.0318-437379
Area
Ede
Beschrijving
Hoe vaak moet ik een kleine beurt laten uitvoeren? Gebruikelijk heeft uw auto onderhoud nodig om de 15.000 kilometer of ieder jaar. Afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Er wordt dan jaarlijks gewisseld tussen een grote of kleine beurt. Echter bij jongere auto`s wijken de onderhoudsintervallen hier weleens van af. Wat kost een kleine beurt? De kosten van een kleine beurt hangen af van het merk en model auto. Hoe vaak moet ik een grote beurt laten uitvoeren? Gebruikelijk heeft uw auto onderhoud nodig om de 15.000 kilometer of ieder jaar. Afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt. Er wordt dan jaarlijks gewisseld tussen een grote of kleine beurt. Echter bij jongere auto`s wijken de onderhoudsintervallen hier weleens van af. Wat kost een grote beurt? De kosten van een grote beurt hangen af van het merk en model auto. Wat is het verschil tussen een kleine en grote beurt? Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de motorolie ververst, het oliefilter vervangen en de vloeistoffen en bandenspanning weer op peil gebracht. Verder wordt uw auto technisch nagekeken. Bij een grote beurt worden extra alle filters in uw auto vervangen, zoals het brandstoffilter, luchtfilter en interieurfilter. Bij een benzineauto ook de bougies. Verder reinigen we ook de remmen van uw auto. Hoe maak ik een afspraak voor een kleine of grote beurt? Ga naar onze website: https://autototaalede.nl/afspraak-maken/ of bel ons: 0318 - 437 379.