Menu

Service abonnement

Jan AutoTotaal Ede

Altijd de beste service voor uw auto, dat wilt u toch ook? En dan niet alleen bij onderhoud aan uw auto, het liefst ook voor kleine problemen. Met ons service abonnement kunt u gewoon langsrijden en krijgt u voorrang bij noodzakelijke controles. Voor slechts € 59,95 zijn de volgende diensten een jaar lang kosteloos:

* Xenon, LED-verlichting en speciale lampen zijn uitgezonderd. Onder speciale lampen verstaan wij bijvoorbeeld hb3, hb4, hir2, h11, h16 en interieur verlichting. Als het nodig is om de bumper of koplampunit te demonteren, is dit voor uw eigen rekening.

** Motorolie tot max. 3 liter per jaar (uitgezonderd adaptieve vloeistoffen voor speciale toepassingen).

Aanmelden is eenvoudig

Profiteer ook van onze zorgeloze service! U kunt u hier aanmelden na regulier onderhoud aan uw auto. De service pas is kenteken gebonden en is in overleg overdraagbaar naar een nieuwe auto. Wij wensen u veel veilige autoritten toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden

  1. Ons service abonnement is niet af te sluiten tijdens de APK keuring, we hebben hier een streng beleid in. Minimaal 2 maanden voor de vervaldatum van de APK kunt u deze afsluiten.
  2. Alleen voor particulieren.
  3. Onderhoud van uw auto dient bij Carprof AutoTotaal uitgevoerd te worden volgens interval fabrieksopgave.
  4. De vloeistoffen die tijdens de onderhoudsbeurt gebruikt worden, vallen niet binnen het service abonnement.
  5. Ons service abonnement is geldig tot 1 jaar na aanschafdatum. Daarna wordt deze automatisch verlengd. Het abonnement is altijd op te zeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.
  6. De servicepas is kenteken gebonden en is in overleg overdraagbaar naar een nieuwe auto.