Menu

Uw garage voor de Apk keuring in Ede

APK-keuring

Wilt u uw auto APK laten keuren? Kom dan naar CarProf AutoTotaal Ede! Wij bieden de Apk keuring in Ede aan tegen de scherpste prijzen. Wij staan graag voor u klaar.

Wat is APK?

APK betekent Algemene Periodieke Keuring en is wettelijk verplicht. Dit is ingevoerd om de verkeersveiligheid te vergroten en het milieu te beschermen. Auto’s die niet voldoen aan de eisen worden afgekeurd en mogen zonder herstel van de gebreken de weg niet op.

Wanneer moet uw auto APK gekeurd worden?

Nieuwe auto’s die op benzine rijden moeten (anno 2008) vier jaar na de ingebruikname voor het eerst worden gekeurd. Daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens ieder jaar opnieuw. Nieuwe auto’s die op diesel of lpg rijden moeten de eerste keer na drie jaar worden gekeurd en daarna jaarlijks. Auto’s ouder dan 30 jaar hoeven slechts om de 2 jaar te worden gekeurd. Auto’s van voor 1960 zijn zelfs geheel vrijgesteld van de keuringsplicht. De afloopdatum van de keuringsperiode staat in het keuringsrapport en op de website van het RDW.

De auto mag 2 maanden vóór de einddatum ter keuring aangeboden worden. Bij goedkeuring wordt de oude datum verlengd. Wordt de auto twee maanden vóór de afloop van de huidige periode opnieuw goedgekeurd, dan geldt de nieuwe periode dus 2 maanden langer. De einddatum van het keuringsbewijs mag niet overschreden worden.

Wat als uw auto niet APK gekeurd is?

Met een ongeldige APK mag u niet rijden met uw voertuig. U mag alleen de kortste route naar een APK garage nemen, voor een Apk keuring. Het voertuig moet dan gestald worden op een privéterrein, niet zichtbaar vanaf de openbare weg. Ook moet het geschorst worden om niet te hoeven voldoen aan de APK-plicht. Zonder geldig APK onderhoud en schorsing volgt automatisch een boete.

APK keuring bij CarProf AutoTotaal in Ede

Wij bieden de APK tegen de scherpste prijzen aan in Ede. Of het nu om uw benzine, gas of diesel of elektrisch voertuig gaat. Daarnaast dragen wij bij elke APK € 0,50 af aan Fonds Slachtofferhulp! Mochten er toch nog extra APK onderhoud moeten plaatsvinden, dan overleggen wij dit eerst met u. Wij zullen er alles aan doen om u met uw voertuig weer snel, veilig en milieubewust op de weg te krijgen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere onderhoudswerkzaamheden, bijvoorbeeld het uitlijnen van de auto of een storingsdiagnose!

Afspraak maken

Wanneer moet ik mijn auto APK laten keuren?

Nieuwe auto’s die op benzine rijden, moeten vier jaar na de ingebruikname voor het eerst worden gekeurd. Daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens ieder jaar opnieuw. Nieuwe auto’s die op diesel of lpg rijden moeten de eerste keer na drie jaar worden gekeurd en daarna jaarlijks. Auto’s ouder dan 30 jaar hoeven slechts om de 2 jaar te worden gekeurd. Auto’s ouder dan 50 jaar zijn zelfs geheel vrijgesteld van de keuringsplicht. De afloopdatum van de keuringsperiode staat in het keuringsrapport en op de website van het RDW.

Wat als mijn auto niet APK gekeurd is?

Met een ongeldige APK mag u niet rijden met uw voertuig. U mag alleen de kortste route naar een APK garage nemen. Het voertuig moet dan gestald worden op een privéterrein, niet zichtbaar vanaf de openbare weg. Ook moet het geschorst worden om niet te hoeven voldoen aan de APK keuringsplicht Zonder geldige APK en schorsing volgt automatisch een boete.

Wat kost een APK-keuring?

CarProf AutoTotaal Ede biedt de APK tegen de scherpste prijs. Een APK kost vanaf € 39,- voor benzine- en gasauto’s. Daarnaast dragen wij bij elke APK € 0,50 af aan Fonds Slachtofferhulp.

Hoe maak ik een afspraak voor een APK-keuring?

Ga naar onze website: https://autototaalede.nl/afspraak-maken/ of bel ons: 0318 – 437 379.

Samenvatting
Service Type
APK-keuring
Provider Name
CarProf AutoTotaal Ede,
Frankeneng 63, 6716 AA,Ede, Telephone No.0318-437379
Area
Ede
Beschrijving
Wanneer moet ik mijn auto APK laten keuren? Nieuwe auto’s die op benzine rijden, moeten vier jaar na de ingebruikname voor het eerst worden gekeurd. Daarna twee keer om de twee jaar en vervolgens ieder jaar opnieuw. Nieuwe auto’s die op diesel of lpg rijden moeten de eerste keer na drie jaar worden gekeurd en daarna jaarlijks. Auto’s ouder dan 30 jaar hoeven slechts om de 2 jaar te worden gekeurd. Auto’s ouder dan 50 jaar zijn zelfs geheel vrijgesteld van de keuringsplicht. De afloopdatum van de keuringsperiode staat in het keuringsrapport en op de website van het RDW. Wat als mijn auto niet APK gekeurd is? Met een ongeldige APK mag u niet rijden met uw voertuig. U mag alleen de kortste route naar een APK garage nemen. Het voertuig moet dan gestald worden op een privéterrein, niet zichtbaar vanaf de openbare weg. Ook moet het geschorst worden om niet te hoeven voldoen aan de APK keuringsplicht Zonder geldige APK en schorsing volgt automatisch een boete. Wat kost een APK-keuring? CarProf AutoTotaal Ede biedt de APK tegen de scherpste prijs. Een APK kost € 29,- voor benzine- en gasauto’s en i.v.m. de roetmeting kosten de diesels € 10,- meer. Daarnaast dragen wij bij elke APK € 0,50 af aan Fonds Slachtofferhulp. Hoe maak ik een afspraak voor een APK-keuring? Ga naar onze website: https://autototaalede.nl/afspraak-maken/ of bel ons: 0318 - 437 379.