Menu

Auto onderhoud en reparatie nabij Bennekom


Regelmatig auto onderhoud is belangrijk voor de veiligheid van de bestuurder en van medeweggebruikers. Bovendien is het kostenbesparend, want een goed onderhouden auto hoeft minder vaak gerepareerd te worden. Wij helpen graag met auto reparatie, onderhoud en APK-keuringen in Bennekom en omstreken.

APK tegen scherpe prijzen

In Nederland is de APK verplicht. Wij bieden autobezitters een APK-keuring aan tegen scherpe prijzen. Alvorens er eventuele reparaties worden uitgevoerd, nemen wij contact op met de eigenaar om de mogelijkheden te bespreken. Na een APK-keuring is de auto weer veilig om de weg op te gaan.

Auto reparatie

Wij helpen auto-eigenaren met het nodige auto onderhoud, maar ook met auto reparatie. Is er schade aan de auto? Of het nu gaat om een krasje op de lak of het vervangen van de wielophanging, wij leveren de beste service.

Alle auto’s zijn welkom

Benzine-auto’s, dieselauto’s en EV’s, personenauto’s en bedrijfsauto’s – ze kunnen allemaal terecht in onze garage. Bedrijfsauto’s leggen vaak veel kilometers af, waardoor regelmatig bedrijfswagen onderhoud niet alleen noodzakelijk is, maar ook voordelig. Ook voor auto’s geldt namelijk dat voorkomen beter is dan genezen.

Wij helpen onze klanten verder met autoreparaties en onderhoud in Bennekom en omstreken. We zien iedere auto, groot of klein, graag bij CarProf AutoTotaal Ede tegemoet!