Menu

Koplampen polijsten

Doffe koplampen

Waarom uw koplampen polijsten? Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof? Vroeger hadden we nog koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden nu vervaardigd van transparante kunststof, met daarop een coating. Dit is een dunne film die het kunststof beschermt. 

Waarom koplampen polijsten

Doffe koplampen die verkleurd en niet kraakhelder zijn doen ten eerste afbreuk aan de looks van uw auto. Een matte en vergeelde koplampen? Dat is wat u noemt een typisch geval van ‘oeiii, wat jammer’. Doffe koplampen zijn niet alleen lelijk voor de uitstraling van uw auto, maar ook voor de veiligheid van uw auto. Koplampen die niet mooi helder zijn geven veel minder lichtopbrengst en dus ook minder zicht in het donker. Zien en gezien worden, maar dan even niet zo scherp meer. Niet veilig dus!

Vervangen of polijsten?

Koplampen polijstenVerweerde, verkleurde of doffe koplampen kunnen in een dermate slechte staat verkeren dat je auto erop wordt afgekeurd. U kunt de lampen laten vervangen, maar dan praat u al gauw over een bedrag van een paar honderd euro per koplamp. Carprof AutoTotaal kan uw koplampen polijsten door een professioneel polijst apparatuur. Vaak zijn de kosten lager dan u zult verwachten. Wij staan dan ook graag met deze service voor u klaar.

Afspraak maken