Menu

Koplampen polijsten

Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof? Vroeger hadden we nog koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden nu vervaardigd van transparante kunststof, met daarop een coating. Dit is een dunne film die het kunststof beschermt. 

Waarom koplampen polijsten

Doffe koplampen die verkleurd en niet kraakhelder zijn doen ten eerste afbreuk aan de looks van uw auto. Matte en vergeelde koplampen? Dat is zonde. Doffe koplampen zijn niet alleen lelijk voor de uitstraling van uw auto, maar ook voor de veiligheid van uw auto. Koplampen die niet mooi helder zijn geven veel minder lichtopbrengst en dus ook minder zicht in het donker. Zien en gezien worden, maar dan even niet zo scherp meer. Niet veilig dus!

Vervangen of polijsten?

Koplampen polijsten

Verweerde, verkleurde of doffe koplampen kunnen in een dermate slechte staat verkeren dat uw auto erop wordt afgekeurd. U kunt de lampen laten vervangen, maar dan praat u al gauw over een bedrag van een paar honderd euro per koplamp. Carprof AutoTotaal kan uw koplampen polijsten door een professioneel polijst apparatuur. Vaak zijn de kosten lager dan u zult verwachten. Wij staan dan ook graag met deze service voor u klaar.

Afspraak maken

Waarom moet ik mijn koplampen polijsten?

Doffe koplampen die verkleurd en niet kraakhelder zijn, doen afbreuk aan de uitstraling van uw auto en zijn onveilig. Doffe koplampen geven veel minder licht en zorgen dus ook voor minder zicht in het donker.

Wanneer moet ik mijn koplampen polijsten?

Als u ziet dat uw koplampen dof worden of als u merkt dat uw koplampen minder licht geven.

Kan ik de koplampen ook vervangen?

Natuurlijk kunt u de koplampen ook vervangen, maar dit is vrij prijzig. Koplampen polijsten kost veel minder en uw lampen zien er weer als nieuw uit!

Wat kost het om de koplampen te polijsten?

Koplampen polijsten kost € 62,50 inclusief BTW per koplamp. Wij brengen dan ook weer een nieuwe beschermingslaag aan.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken om uw koplampen te polijsten? Ga dan naar onze website: https://autototaalede.nl/afspraak-maken/ of bel ons: 0318 – 437 379.

Samenvatting
Koplampen polijsten
Service Type
Koplampen polijsten
Provider Name
CarProf AutoTotaal Ede,
Frankeneng 63, 6716 AA,Ede, Telephone No.0318-437379
Area
Ede
Beschrijving
Waarom moet ik mijn koplampen polijsten? Doffe koplampen die verkleurd en niet kraakhelder zijn, doen afbreuk aan de uitstraling van uw auto en zijn onveilig. Doffe koplampen geven veel minder licht en zorgen dus ook voor minder zicht in het donker. Wanneer moet ik mijn koplampen polijsten? Als u ziet dat uw koplampen dof worden of als u merkt dat uw koplampen minder licht geven. Kan ik de koplampen ook vervangen? Natuurlijk kunt u de koplampen ook vervangen, maar dit is vrij prijzig. Koplampen polijsten kost veel minder en uw lampen zien er weer als nieuw uit! Wat kost het om de koplampen te polijsten? Koplampen polijsten kost € 62,50 inclusief BTW per koplamp. Wij brengen dan ook weer een nieuwe beschermingslaag aan. Hoe kan ik een afspraak maken? Wilt u een afspraak maken om uw koplampen te polijsten? Ga dan naar onze website: https://autototaalede.nl/afspraak-maken/ of bel ons: 0318 - 437 379.