Menu

Koplampen polijsten

Doffe koplampen

Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof? Hadden we vroeger nog koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden nu vervaardigd van transparante kunststof, met daarop een coating. Dit is een dunne film die het kunststof beschermt. 

Waarom koplampen polijsten

Doffe koplampen die verkleurd en niet kraakhelder zijn doen ten eerste afbreuk aan de looks van je auto. Een matte en vergeelde koplampen? Dat is wat je noemt een typisch geval van ‘oeiii, wat jammer’. Doffe koplampen zijn niet alleen lelijk voor de uitstraling van je auto, maar ook voor de veiligheid van uw auto. Koplampen die niet mooi helder zijn geven veel minder lichtopbrengst en dus ook minder zicht in het donker. Zien en gezien worden, maar dan even niet zo scherp meer. Niet veilig dus!

Vervangen of polijsten?

Koplampen polijstenVerweerde, verkleurde of doffe koplampen kunnen in een dermate slechte staat verkeren dat je auto erop wordt afgekeurd. Je kunt de lampen laten vervangen, maar dan praat je al gauw over een bedrag van een paar honderd euro per koplamp. Autototaal Ede kan uw koplampen polijsten door een professioneel polijst apparatuur. De kosten hiervan zijn lager dan je denkt wij van Autototaal Ede staan graag ook voor deze service voor u klaar.

Afspraak maken