Menu

Storingsdiagnose

Snel weer op weg begint met de juiste storingsdiagnose!

Storingsdiagnose Moderne auto’s, bedrijfswagens en campers beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet, verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken er waarschuwingspiepjes. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan. De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar wat is er precies aan de hand?


Storingsdiagnose

Kom naar CarProf AutoTotaal voor een storingsdiagnose

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur. Deze kan de storing of fout uit het geheugen uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen. Hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. CarProf AutoTotaal beschikt over de modernste diagnoseapparatuur. En ook over zeer goed opgeleide vakkundige monteurs. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg.

Afspraak maken

Samenvatting
Storingsdiagnose
Service Type
Storingsdiagnose
Provider Name
CarProf AutoTotaal Ede,
Frankeneng 63, 6716 AA,Ede, Telephone No.0318-437379
Area
Ede
Beschrijving
Ik zie een rood motorstoringslampje branden. Wat nu? Stop zo snel mogelijk op een veilige plaats en zet de motor uit. Er is waarschijnlijk iets mis met de motor. Als u doorrijdt heeft u kans dat het probleem grote schade geeft aan uw auto. Dus stop zo snel mogelijk de auto en bel ons zodat we u direct kunnen helpen. Ik zie een geel motorstoringslampje branden. Wat nu? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een kleine motorstoring. Als u verder niets merkt aan het rijgedrag van de auto hoeft u niet direct te stoppen. Het is wél verstandig om snel een afspraak te maken met ons voor een storingsdiagnose. Want langer doorrijden kan het probleem verergeren waardoor u alsnog met dure reparaties te maken krijgt. Wat betekent een brandend motorstoringslampje? Een brandend motorstoringslampje kan honderden oorzaken hebben. Daarom lezen we met onze moderne diagnoseapparatuur de motorstoring uit, waardoor wij binnen de kortste tijd het probleem van uw auto kunnen vaststellen. Vervolgens lossen we dit probleem snel en goed voor u op zodat u weer met een gerust hart de auto kunt instappen. Wat kost een storingsdiagnose? Wij kunnen de auto voor u uitlezen. De kosten hiervan zijn € 29,- inclusief BTW. Hoe maak ik een afspraak voor een storingsdiagnose? Ga naar onze website: https://autototaalede.nl/afspraak-maken/ of bel ons: 0318 - 437 379.