Menu

Motorstoring auto Ede

AutoTotaal: voor de motorstoring van uw auto in regio Ede. 

Bent u onderweg en ziet u ineens het motorstoringslampje knipperen of rood branden op het dashboard van uw auto? Of klinken er waarschuwingspiepjes? Stop dan zo snel mogelijk op een veilige plaats en zet de motor uit. Er is waarschijnlijk iets mis met de motor. Als u doorrijdt heeft u kans dat het probleem grote schade geeft aan uw auto. Dus stop zo snel mogelijk de auto en bel ons zodat we u direct kunnen helpen.

Ziet u een geel motorstoringslampje? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een kleine motorstoring. Als u verder niets merkt aan het rijgedrag van de auto hoeft u niet direct te stoppen. Het is wél verstandig om snel een afspraak te maken met ons voor een storingsdiagnose. Want langer doorrijden kan het probleem verergeren waardoor u alsnog met dure reparaties te maken krijgt.

Motorstoring Ede, storingsdiagnose Ede

Onze vakkundige automonteurs lossen uw motorstoring op in Ede

Een brandend motorstoringslampje kan honderden oorzaken hebben. Daarom lezen we met onze moderne diagnoseapparatuur de motorstoring uit, waardoor wij binnen de kortste tijd het probleem van uw auto kunnen vaststellen. Vervolgens lossen we dit probleem snel en goed voor u op zodat u weer met een gerust hart de auto kunt instappen. Wij hebben hiervoor de juiste kennis en kunde in huis. We zijn BOVAG gecertificeerd en zijn een betrouwbaar autobedrijf voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten in de regio Ede.

Waarom uw storingsdiagnose bij CarProf AutoTotaal

Wij hanteren scherpe prijzen en een uitstekende dienstverlening bij onze storingsdiagnoses. Ook bieden wij u het volgende:

  • Een vervangend voertuig
  • Snelle service
  • Jarenlange ervaring
  • Behoud van de fabrieksgarantie

Neem nu contact op voor een storingsdiagnose in Ede

Heeft u een motorstoring met uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak via onze website. Onze ervaren specialisten helpen u graag in onze autogarage in Ede.