Menu

Camper onderhoud en apk-keuring nabij Veenendaal

Wilt u met een gerust hart op vakantie? Kom dan voor camper onderhoud en reparatie naar CarProf AutoTotaal Ede! Wij kunnen ieder merk camper onderhouden, repareren en keuren, zodat u kunt genieten van een veilige, welverdiende vakantie met uw camper! U vindt ons in Ede, nabij Bennekom, Veenendaal en Wageningen.

Camper reparatie, keuring en onderhoud nabij Veenendaal

Om niet met pech stil te komen staan in het buitenland, is het belangrijk dat camper onderhoud professioneel wordt gedaan. CarProf AutoTotaal Ede is RDW-erkend en BOVAG gecertificeerd. Wij garanderen vakkundig onderhoud en reparatie.

Wij hebben speciale hefbruggen om campers te kunnen repareren, deze hefbruggen kunnen tot wel 5500 kg heffen. Ook hebben wij apparatuur om de camper uit te lijnen en uit te lezen. Een camper moet, net als een auto, een geldig APK keuringsbewijs hebben. Wij verzorgen dit graag voor u. Daarnaast voeren wij grote en kleine onderhoudswerkzaamheden uit en repareren wij uw camper als dat nodig is. Zo kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten!

Apk-keuring en grote beurt voor een camper

Net als voor een auto, is het voor een camper verplicht om een geldig keuringsbewijs te hebben. Tijdens de keuring wordt onderzocht of de camper nog voldoet aan wettelijke eisen op de gebieden van milieu en verkeersveiligheid. Ook wordt de staat van de camper onderzocht door de keurmeester. Er wordt bijvoorbeeld genoteerd als er roestige leidingen zijn of gasflessen die los zouden kunnen komen. Maar, een apk-keuring is geen onderhoudsbeurt. Alleen de reparaties die nodig zijn voor het behalen van de wettelijke eisen worden uitgevoerd.

Wilt u dus zeker zijn van een goed onderhouden camper, plan dan een grote beurt in.

Bij CarProf AutoTotaal Ede, nabij Veenendaal, kunt u terecht voor een grote beurt voor uw camper. Tijdens een beurt wordt de camper door ons volledig nagekeken en worden gebreken gerepareerd. Wij kunnen campers van allerlei verschillende merken onderhouden. Ook maakt het geen verschil of uw camper elektrisch of op benzine of diesel rijdt.

Moet er veel aan uw camper gebeuren en komen hier flinke kosten bij kijken? Dan zullen wij dit aan u laten weten voordat we aan de slag gaan met de werkzaamheden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Contact met CarProf AutoTotaal Ede

Wilt u bij ons langskomen voor camper reparatie of onderhoud? Via onze website kunt u direct een afspraak maken! Natuurlijk kunt u via telefoon en e-mail contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag in Ede, nabij Veenendaal!