Menu

Camper onderhoud nabij Veenendaal

Wilt u met een gerust hart op vakantie? Kom dan voor camper onderhoud en reparatie naar CarProf AutoTotaal Ede! Wij kunnen ieder merk camper onderhouden, repareren en keuren, zodat u kunt genieten van een veilige, welverdiende vakantie met uw camper! U vindt ons in Ede, nabij Bennekom, Veenendaal en Wageningen.

Camper reparatie, keuring en onderhoud nabij Veenendaal

Om niet met pech stil te komen staan in het buitenland, is het belangrijk dat camper onderhoud professioneel wordt gedaan. CarProf AutoTotaal Ede is RDW-erkend en BOVAG gecertificeerd. Wij garanderen vakkundig onderhoud en reparatie.

Wij hebben speciale hefbruggen om campers te kunnen repareren, deze hefbruggen kunnen tot wel 5500 kg heffen. Ook hebben wij apparatuur om de camper uit te lijnen en uit te lezen. Een camper moet, net als een auto, een geldig APK keuringsbewijs hebben. Wij verzorgen dit graag voor u. Daarnaast voeren wij grote en kleine onderhoudswerkzaamheden uit en repareren wij uw camper als dat nodig is. Zo kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten!

Contact met CarProf AutoTotaal Ede

Wilt u bij ons langskomen voor camper reparatie of onderhoud? Via onze website kunt u direct een afspraak maken! Natuurlijk kunt u via telefoon en e-mail contact met ons opnemen als u vragen hebt. Wij helpen u graag in Ede, nabij Veenendaal!