Menu

De APK-keuring in de omgeving Bennekom

Ook als inwoner van Bennekom kun je terecht bij Carprof AutoTotaal Ede voor de Algemene Periodieke Keuring van je auto. Onze autogarage staat bekend voor zijn uitstekende APK-service. Je kunt bij ons terecht voor de keuring van personenwagens, maar net zo goed kun je hier je bedrijfswagen laten keuren of je camper laten keuren.

APK Bennekom

In de regio Ede is Carprof AutoTotaal het garagebedrijf met de beste faciliteiten voor een APK check van je auto. We staan voor kwaliteit en persoonlijkheid, ook wanneer het over je wagen gaat. We zijn niet voor niets de garage voor alle merken en repareren en onderhouden alle soorten auto’s, bussen en campers. Levert de keuring onderhoudspunten op, dan kunnen wij ze dus meteen ook verhelpen. Alle facetten van het onderhoud – zoals uitlijnen, uitlezen, airco reparaties – verenigen wij onder een dak, in een kwaliteitsvolle totaalservice.

Hoe werkt de APK-keuring?

Op de website van de RDW vind je alle geldende termijnen voor je APK-keuring. In elke situatie kun je je voertuig tot 2 maanden voor de vervaldag aanbieden in onze autogarage. Uiteraard mag je zonder correcte keuring niet blijven rijden. Wij volbrengen de keuring volgens de regels van de kunst. Zijn er extra werken nodig, dan gebeuren die enkel in overleg. Samen houden we jouw auto snel en veilig op de weg.

Jouw APK-keuring

Moet je auto naar de keuring en zoek je een geschikte autogarage in Bennekom of in de buurt? Reken dan op de uitstekende APK-service van Carprof AutoTotaal Ede. Of je nu op benzine of op diesel rijdt: onze keuring kost amper €29,00 en met elke keuring steunen wij met € 0,50 Fonds Slachtofferhulp. Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op. Graag tot ziens!