Menu

AutoTotaal sluit zich aan bij CarProf

AutoTotaal sluit zich aan bij CarProf. Daarmee wordt ons autobedrijf onderdeel van een landelijke garageformule. Auto’s van alle merken kunnen bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Met CarProf kunnen we onze klanten extra voordeel bieden. Bijvoorbeeld twee jaar garantie en pechhulp voor € 29,95.

Team CarProf AutoTotaal

AutoTotaal

AutoTotaal is in 2005 gestart en werd in 2009 een zelfstandig bedrijf. Wij hebben alles in huis. Van onderhoud, reparaties, APK, banden, schadeherstel, storingen tot aan uitlijnen. Voor zowel particulieren als leaserijders. Maar ook voor camperonderhoud kunnen mensen bij ons terecht. Wat ons autobedrijf typeert? Onze openheid. We maken vooraf duidelijke afspraken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. We bellen de klant op voor overleg, laten de klant meekijken bij reparaties als zij dat willen en geven duidelijk uitleg bij mankementen. Gezien de groei van onze vaste klantenkring wordt dit gewaardeerd.

CarProf

CarProf is een garageformule van Alliance Automotive Group en verbindt universele autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. Door ons aan te sluiten bij CarProf liften we mee op de kracht van een grote club. Allereerst profiteren we van een razendsnelle levering van onderdelen en inkoopvoordeel. Dat scheelt uiteraard voor de klant. Verder hebben we toegang tot technische informatie en trainingen, zodat onze monteurs hun vakmanschap optimaal kunnen uitvoeren. Ook kunnen we onze klanten nu Europese pechhulp aanbieden, voor slechts € 29,95 per jaar! En een garantie van twee jaar op reparaties en arbeidsloon. Dat vind je lang niet overal.

Voor alle merken

Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom bij CarProf garages. Klanten kunnen rekenen op de hoogste service voor een betere prijs, met behoud van fabrieksgarantie. De vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merk onderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere offertes en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Naast de standaard garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeidsloon biedt een CarProf autobedrijf ook een voordelige 24/7 internationale pechhulp. Een aantal vestigingen biedt daarnaast services als Private Lease, Kentekenloket en elektrische laadpalen.