Menu

Camperonderhoud in Ede

Heeft u een camper en wilt u er zeker van zijn dat u veilig op reis kunt? CarProf AutoTotaal Ede is een betrouwbare garage voor uw camperonderhoud. Zo kunt u bij ons terecht voor een camperkeuring, camperreparatie en een grote of kleine camper onderhoudsbeurt. Welk merk u ook heeft!

Camper onderhoud

Camperkeuring

Het is wettelijk verplicht om uw camper APK te keuren. U mag namelijk niet rijden met uw camper zonder geldige APK. Als u dit wel doet, krijgt u een flinke boete van de RDW of de politie. Ook keert uw verzekeringsmaatschappij geen geld uit als u een ongeluk krijgt met een camper die niet APK gekeurd is.

Kom ook voor uw camperkeuring naar CarProf AutoTotaal. Wij zijn een RDW-erkend APK keuringsstation en werken volgens strikte BOVAG richtlijnen. We hebben speciale hefbruggen die 5500 kg kunnen heffen. Ook is onze verdere apparatuur zeer geschikt voor het gebruik bij campers, zoals de uitlijn- en uitleesapparatuur.  

Camper reparatie

Een flinke hagelbui, steentjes op de weg, een paaltje die u niet zag; een kras of deuk in uw camper is nooit leuk. Maar CarProf AutoTotaal zorgt er met professionele camper reparaties voor dat uw camper er weer als nieuw uitziet. Wij kijken graag samen met u naar de gewenste oplossing om de uiteindelijke schade zo beperkt mogelijk te houden. Zo maken we van een traan weer een lach!

Camperonderhoud met behoud van fabrieksgarantie

Wilt u er zeker van zijn dat uw camper altijd goed onderhouden is? Laat uw camperonderhoud dan door CarProf AutoTotaal uitvoeren. Wij doen graag uw camperchecks zodat u met een gerust hart de mooiste reizen kunt maken. U kunt bij ons terecht voor een kleine of grote onderhoudsbeurt aan alle merken campers. En maakt u zich geen zorgen om de garantie: de fabrieksgarantie blijft behouden als u het camperonderhoud door ons laat doen.

Maak een afspraak bij CarProf AutoTotaal Ede

Wij raden aan om uw camper goed te onderhouden, zodat u niet met pech onderweg stil komt te staan. Onze specialisten weten wat nodig is om u veilig de weg op te sturen. Maak gerust een afspraak voor uw camperkeuring, camperreparaties, klein of groot onderhoud. Of neem contact op voor meer informatie.