Menu

CarProf AutoTotaal steunt Fonds Slachtofferhulp

CarProf is partner geworden van Fonds Slachtofferhulp. Dit betekent dat ook wij ons de komende drie jaar hard maken voor verkeersslachtoffers. Op praktisch, emotioneel, financieel en juridisch vlak. Bij elke APK dragen wij € 0,50 af aan Fonds Slachtofferhulp. Wilt u dit fonds ook steunen? Plan uw APK dan bij CarProf AutoTotaal!

CarProf 148072

TrafVic-Kids

Binnen het fonds kiest CarProf voor steun aan TrafVic-Kids. Dit nieuwe project biedt specialistische hulp aan kinderen na een ernstig verkeersongeval. Met wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van (online) therapie aan kinderen die worstelen met psychische, sociale en gedragsmatige klachten. Formule Manager Harold van Gestel legt uit dat CarProf met de APK-actie de relatie tussen goed onderhoud en veilig autorijden wil benadrukken. “Een autoband met voldoende grip kan bij een noodstop het verschil maken tussen wel of geen botsing. Als CarProf zetten wij ons volledig in voor de veiligheid van onze klanten en andere verkeersdeelnemers. Ook als het in een verkeerssituatie onbedoeld misgaat”, vult Retail Marketing Manager Ivar Camps aan.

Fonds Slachtofferhulp

Jaarlijks belanden er naar aanleiding van een verkeersongeval zo’n 30.000 mensen op de spoedeisende hulp en overlijden er 600. Met het programma Verkeersongevallen richt Fonds Slachtofferhulp zich op de verbreding en structurele verbetering van het hulpaanbod aan verkeersslachtoffers en hun nabestaanden. Zo werken zij onder andere aan het versterken van de (rechts)positie en faciliteren zij lotgenotencontact en noodhulp. Het fonds is in 1989 opgericht door erevoorzitter prof. mr. Pieter van Vollenhoven.

Plan uw APK bij CarProf AutoTotaal!

Wij doen er met onze APK-keuring alles aan om u weer snel, veilig en milieubewust op de weg te krijgen. En vanaf nu helpt u hier niet alleen uzelf, maar ook Fonds Slachtofferhulp mee! Maak direct een afspraak bij ons voor uw APK-keuring. We staan voor u klaar!

CarProf AutoTotaal steunt Fonds slachtofferhulp