Menu

Over ons

Bezoek Autototaal voor een koele auto met een frisse bries, een beurt voor de lange vakantierit of na een schade. Als onafhankelijk garagebedrijf kan Autototaal aan de Frankeneng 63 voordelig hulp bieden voor ieder merk en alle leeftijden auto’s. De werkplaats heeft vier bruggen en met vier monteurs weet Autototaal een snelle service te bieden voor een zeer scherpe prijs.

Autototaal Ede heeft vier vaste monteurs in dienst, zodat iedereen vlot geholpen kan worden. Voor kleine mankementen als bijvoorbeeld een lekke band en een nieuw lampje helpen we onze klanten meestal direct weer op weg. Maar ook voor het onderhoud als een kleine en grote beurt en de APK kun je de auto, die je ’s ochtends brengt, aan het eind van de middag weer halen. Autototaal is als zelfstandig garagebedrijf allround in alle merken en leeftijden. Of je nu een kleine beurt of een schade hebt aan je nieuwe auto, een grote beurt voor je auto of je wilt dat we je oldtimer uit 1960 onderhouden; Autototaal heeft voor iedere auto een liefhebber. De monteurs van Autototaal kunnen en zullen alles helpen dat in de garage voorbij komt van Fiat 500 tot Ferrari.

Autototaal biedt iedere maand wel een aanbieding voor haar klanten. Naast een APK doet Autototaal zowel kleine als grote beurten en tevens onderhoud voor de winter- of zomermaanden. We werken met originele vervangingsonderdelen, maar bieden onze klanten tevens goede A-merk alternatieven die veelal voordeliger zijn. Niet alleen in banden, maar tevens voor schokdempers, remmen, versnellingsbakken, uitlaten tot accu’s. Om duidelijkheid te bieden geven we iedere klant een complete prijsopgaaf en komen we een reparatie tegen die maar enkele tientjes meer is, zullen we altijd toch eerst even bellen. Autototaal doet bijna alles in eigen beheer en kan daarmee ook de arbeidskosten laag houden.

De Autototaal monteurs hebben ruime ervaring in onderhoud tot schadereparatie en we krijgen bij nieuwe modellen scholing van de merken, dus zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Alle personenauto’s tot lichte bedrijfswagens kunnen bij ons terecht.